Smart and Sustainable 2017 Conference Schedule

Sunday, March 26

10:00am-4:00pm / 360 minutes

Pre-conference Workshop: Pre-registration required

Energy Financing: Pathways to Fund Efficiency, Renewables, and Sustainability

Aurora Winslade - Director of Sustainability, Swarthmore College

Mark Orlowski - Executive Director, Sustainable Endowments Institute

Lawrence Eighmy - Managing Principal, The Stone House Group

Harris Cohn - Executive Account Manager, Carbon Lighthouse

Chris O’Brien - Director of Higher Education Programs, Altenex

Location: College Park Marriott & Conference Center

Pre-conference Workshop: Pre-registration required

Student Summit

The Student Summit is co-hosted by the Offices of Sustainability from American University and University of Maryland 

Location: College Park Marriott Hotel & Conference Center

Monday, March 27

8:00am-9:30am / 90 minutes

9:00am-10:15am / 75 minutes

10:30am-11:50am / 80 minutes

12:00pm-12:45pm / 45 minutes

Lunch

Location: Chesapeake Ballroom

12:45pm-1:45pm / 60 minutes

2:00pm-2:50pm / 50 minutes

3:10pm-4:00pm / 50 minutes

Concurrent Sessions

Implementing a Residence Hall Composting Program

Cindy Felice, University of Maryland

Laura Tan, University of Maryland

Erin Schlegel, University of Maryland

Tremmele Tisdale, University of Maryland

Location: Room 2101/2102

4:20pm-5:10pm / 50 minutes

4:20pm-5:40pm / 80 minutes

Concurrent Sessions

Solar Project Development in Regulated Markets

James Critchfield, U.S. Environmental Protection Agency

Weston Dripps, Furman University

Claudia Frere-Anderson, University of Washington

 Linda Kogan, University of Colorado Colorado Springs

Location: Room 0105

5:00pm-6:30pm / 90 minutes

Tuesday, March 28

7:30am-9:00am / 90 minutes

8:30am-9:50am / 80 minutes

10:10am-11:00am / 50 minutes

Concurrent Sessions

Evolving to Net Zero

Richard Walsh, WGL Energy Services

Susan Corry, University of Maryland

Location: Room 1105

11:30am-12:20pm / 50 minutes

11:30am-12:50pm / 80 minutes

12:30pm-1:30pm / 60 minutes

Lunch

Location: Chesapeake Ballroom

1:00pm-2:00pm / 60 minutes

2:15pm-3:05pm / 50 minutes

Concurrent Sessions

Using Change Management for a Transformative Sustainability Plan

Lindsay Toland, Yale Office of Sustainability

Location: Room 2115

3:15pm-4:05pm / 50 minutes